Vacature vrijwillig kletsmaatje – taalondersteuning online

Het project
Meedoen in de Wijken biedt taalondersteuning aan inwoners van buitenlandse afkomst in Eindhoven die hun Nederlands willen verbeteren en daardoor (beter) kunnen deelnemen aan de samenleving.

Waar hebben wij hulp bij nodig?
Houdt jij van kletsen? En kan je overweg met Zoom, Teams, Skype enz.? Meld je dan aan voor “Kletsmaatje” en help online met het oefenen van de Nederlandse taal.

Wat vragen wij?
Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en inlevingsvermogen, geduld en affiniteit met de doelgroep. Voor het voorbereiden, les geven en afsluiten ben je gemiddeld 3 uren per week beschikbaar. 

Wat hebben wij jou te bieden?
Als Kletsmaatje kom je in contact met verschillende mensen en doe je ervaring op met verschillende culturen. Naast een leuke en leerzame werkomgeving bieden wij trainingen van de Humanitas Academie en het Ster College. Tevens zorgt Meedoen in de Wijken voor passende workshops, intervisie en andere bijeenkomsten. Ook bieden wij een onkostenvergoeding.

Belangstelling?
Wil je graag kletsmaatje worden, meld je aan via het vrijwilligers-aanmeldingsformulier.
We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Voor eventuele vragen en nadere informatie kun je bellen met Sushma van Dalfsen, via nummer 06-47297785 (dinsdag en donderdag tussen 10.00 – 16.00 uur).