Verwijzers

Veel deelnemers hebben de weg naar Meedoen in de Wijken zelf gevonden, anderen dankzij maatschappelijke of welzijnsorganisaties, mensen uit het onderwijsveld of uit de gezondheidszorg. Maar ook jij als buurman of buurvrouw, kennis, collega of familielid kunt een rol hebben als verwijzer.

Enkele aandachtspunten:
Meld geen deelnemers aan die zich onvoldoende op taalbegeleiding kunnen concentreren. Dat kan zijn door sociale, maatschappelijke of gezondheidsproblemen. Ook taal leren in het bijzijn van kinderen is meestal geen gelukkige combinatie. Zorg voor opvang.
Overtuig je van de motivatie van de kandidaat-deelnemer. Volledige inzet en het nakomen van afspraken zijn de belangrijkste voorwaarden voor deelname.

Wil je iemand in contact brengen met Meedoen in de Wijken, maar heb je nog vragen, bel dan het algemene informatienummer 040-2443311 of stuur een e-mail via het contactformulier (zie onder ‘Contact’)

Direct aanmelden kan ook. Daarvoor moet de kandidaat-deelnemer het aanmeldingsformulier invullen (zie onder ‘Voor wie?’). Let op: alleen volledig ingevulde formulieren kunnen in behandeling worden genomen.